Monday, 15 April 2013

BIODATA WANITA BERSAMA S/U AGONG PAS DI TEMUI???BG mendapat tahu, wanita tersebut berasal dari Pahang, ibu tunggal dua orang anak ini berusia 41 tahun. Taklah berapa muda sangat. Tapi masih sedap lagi la si Stopa Ali tengok. Dia bukan cari makan dengan cara macam ni, tapi dapat duit tambahan daripada Stopa Ali ni.

Dia juga seorang peniaga, menjual busana muslim di Kuala Lumpur. Mengenali Stopa Ali sejak tahun 2009. Stopa Ali banyak membantu wanita ini meringankan beban sekiranya menghadapi kemorosotan dalam perniagaan busana muslimnya. Hubungan mereka semakin intim dari perniagaan sehinggalah ke ranjang.

Ada cai pembangkang kata ini isteri kedua Stopa Ali, kalau bini kedua, takkanlah nak 'bermain' pun macam takut-takut, kena 'book' hotel dan sms bagai. Boleh main kat rumah apa? Lepas main siap ada 'servis' urutan pulak tu, isteri ka layan macam tu?

Paling confirm, Stopa Ali siap bayar duit lagi kat perempuan tu. Dengan isteri sendiri kena bayar duit ke? he he.. otak cai-cai Pakatan ni memang tak boleh bla la.. hahaha..

Paling BG menarik bila ada cai Pakatan kata video tu fitnah dan edit. Mana ada manusia boleh edit video dengan begitu sempurna sekali. Panggil pengarah dari Hollywood pun belum tentu dapat edit video macam tu. Cacai oohh cacai.. retikanlah penipuan kamu tu. Orang dah kenal siapa pemimpin Pas sebenarnya!!

No comments:

Post a Comment